Erbicid cartof, Sencor Liquid 600 SC, Bayer - 20 ml

Referinta:

13,49 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Sencor Liquid este un erbicid selectiv ce actioneaza sistemic, cu spectru larg de actiune.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

 Sencor Liquid este un erbicid selectiv ce actioneaza sistemic, cu spectru larg de actiune. Se poate aplica preemergent, cand actioneaza prin radacini sau se poate aplica postemergent, cand actioneaza prin radacini si frunze. Recomandam aplicarea postemergenta deoarece erbicidul se preia in plante prin doua cai, efectul fiind mai bun. Efectul asupra buruienilor se manifestă prin îngălbenire urmată de necroză. In functie de conditiile climatice si doza de utilizare, Sencor mentine cultura fara buruieni pana in a doua parte a perioadei de vegetatie. Ploile cazute dupa erbicidare vor activa suplimentar erbicidul. Dupa aplicare erbicidul formeaza o pelicula la suprafata solului, care nu trebuie perturbata prin prasile manuale sau mecanice timp de 7 zile.
                Aplicare
CulturaBuruieni combatuteDoza
CartofBuruieni dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate anuale1,5 l/ha impartit in 2 tratamente: - 0,9 l/ha preemergent la bilonare + - 0,6 l/ha postemergent cand cartofii au pana la 5 cm (2-3 frunze)
Tomate semanate direct in campBuruieni dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate anuale0,8 l/ha impartit in 2 tratamente: - 0,45 l/ha preemergent + - 0,35 l/ha postemergent, la un interval de min.40 zile
Tomate transplantateBuruieni dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate anuale0,95 l/ha impartit in 2 tratamente: - 0,6 l/ha preemergent, cu 5 zile inainte de plantare + - 0,35 l/ha postemergent, la max.21 zile de la primul tratament  (tomatele < 9 frunze)
SoiaBuruieni dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate anuale- 0,35 l/ha preemergent (imediat dupa semanat, inainte de rasarire)

                 DOZARE:
                      - 20 ml pentru 10 l apa-200mp;
                      - 500 ml pentru 300 l apa -1 hectar.


                  Rotaţia culturilor: Nu recomandam ca dupa cartof sa se semene rapiţa. În situaţia în care dupa cartof se seamana rapiţa, recomandam efectuarea unei araturi adanci de 25-30 cm. Nu sunt restricţii pentru culturile succesive semănate într-o rotaţie normală (cereale dupa cartof). În situaţia unor accidente, după o aratură adancă, se poate semana imediat porumb si la 3 luni, morcovi.

80 Produse

Detalii tehnice

Comentarii (0)