Fungicid Sercadis 1,5ml

Referinta:

7,00 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Fungicid inovator pentru culturile de vita de vie, mar si par.  Performante deosebite in protectia impotriva rapanului si fainarii.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

Sercadis contine substanta activa fluxapiroxad (300 g/l), din grupa SDHI - inhibitori ai enzimei succinat dehidrogenaza. Fluxapiroxad are o structura moleculara unica de unde rezulta o mobilitate deosebita in interiorul plantei. Are actiune translaminara si activitate acropetala care conduc la o protectie uniforma a culturii.

Omologat pentru următoarele culturi:

  • Sercadis se aplica ca tratament preventiv in plantatiile de vita de vie si pomi fructiferi.
  • Vita de vie - se pot aplica maxim 3 tratamente, la un interval minim de 10 zile intre tratamente, pe perioada de vegetatie BBCH 11-83, respectiv de la aparitia primei frunze nedesfacute si pana la momentul in care boabele dezvolta culoarea specifica.
  • Pomi fructiferi (mar, par) - pot fi aplicate maximum 3 tratamente, la un interval minim de 7 zile intre tratamente, pe perioada de vegetatie BBCH 53-81, respectiv de la buton: frunzele verzi acopera petalele florii vizibile si pana la inceputul coacerii fructelor (aparitia culorii specifice).
  • Numar de tratamente pe an: 3 tratamente.
  • Intervalul de timp minim intre aplicari: 10 zile pentru vita de vie, 7 zile pentru pomi fructiferi.
82 Produse

Data sheet

Cultura
Pomi fructiferi samburoase
Pomi fructiferi semintoase
Vita de vie

Detalii tehnice

Comentarii (0)