• Stoc epuizat

Inoculant biodinamic pentru rasaduri și substraturi Queens Gambit 1l

Referinta:

109,00 lei
Cu TVA

QUEENS GAMBIT este un inoculant biodinamic formulat pe bază de microorganisme benefice plantelor și solului, iar procesul de obținere a acestuia este 100% natural, fără adaos de substanțe chimice sau fără a implica procesarea acestuia cu substante de natură chimică.

Cantitate
Stoc epuizat

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

QUEENS GAMBIT are în compoziția sa un număr foarte ridicat de unități formatoare de colonii, dintre care enumerăm:

Azospirilium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unități formatoare de colonii /ml)
Azotobacter - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unități formatoare de colonii /ml)
Bacillus Megatherium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unități formatoare de colonii /ml)

AZOSPIRILLIUM & AZOTOBACTER
Sunt două clase de microorganisme care în mod natural fixează azotul atmosferic și mobilizează azotul organic din sol pe rădăcinile plantelor, asigurând în acest fel rezerve de azot pur organic pe tot parcursul ciclului de vegetație al plantelor.
Ambele clase de microorganisme trăiesc în simbioză cu planta încă de la răsărire și până la culegerea rodului.

BACILLUS MEGATHERIUM
O clasă extrem de importantă de microorganisme cu rol de deblocare a fosforului imobilizat în sol și de fixare a acestuia la nivelul rădăcinilor plantelor. De asemenea, Bacillus Megatherium are rol simbiotic.

QUEENS GAMBIT este un inoculant biodinamic extrem de puternic și are capacitatea de a inocula cantități foarte mari de apă datorită conținutului ridicat de unități formatoare de colonii / ml de produs finit.
Folosit conform recomandărilor, asigură o dezvoltare sănătoasă și rapidă a plantelor, aerează solul, disponibilizează resurse importante de azot și fosfor de natură organică și întărește sistemul imunitar al plantelor, fiind un activator spectaculos al elicitorului (moleculă care se găsește în mod natural în sol).

MOD DE APLICARE:

RĂSADURI
Diluați 1L de QUEENS GAMBIT în 200 litri de apă și lăsați răsadurile cu rădăcinile înmuiate în soluție timp de 24 de ore.
După 24 de ore se poate face plantarea deoarece rădăcinile răsadurile au fost suprapopulate cu microorganisme benefice din toate cele 3 clase menționate mai sus. Odată ajunse în sol, microorganisme vor dezvolta o activitate spectaculoasă în proximitatea rădăcinilor, facilitând în acest fel o înrădăcinare extrem de rapidă.

SEMINTE
Diluați 100ml de QUEENS GAMBIT în 5 litri de apă și aplicați prin înmuierea semințelor timp de 2 ore în soluție sau aplicați soluția prin pulverizare direct pe semințe, după care așteptați 2 ore până la semănat. Întreaga suprafață a semințelor va fi populată cu cele 3 clase de microorganisme, și odată ajunsă în sol, procesul de germinație va fi accelerat de activitatea microorganismelor care vor produce enzime la nivelul semințelor.
Aplicarea QUEENS GAMBIT pe semințe asigură o germinație rapidă și o creștere viguroasă și uniformă.

SUBSTRATURI / SOL
Un flacon de QUEENS GAMBIT de 1L este suficient pentru inocularea a 1500 litri de apă care poate fi administrată direct prin benzile de picurare (fertigare), atât în timpul vegetației cât și înainte de plantarea răsadurilor.
Aplicând la sol QUEENS GAMBIT veți asigura culturilor vegetale o floră microbiană benefică optimă.
Cele 3 clase de microorganisme sunt sinergice și acționează în beneficiul culturilor vegetale, asigurând în acest fel o creștere și dezvoltare spectaculoasă, indiferent de tipul culturii vegetale.

QUEEN GAMBIT poate fi aplicat atunci când temperatura solului este de minim 10 grade, iar temperatura aerului de minim 15 grade Celsius.

ATENȚIE!
Este interzisă mixarea cu alte produse (fertilizanți, pesticide) în afara celor recomandate de către producător!


CONȚINUT:
Azospirilium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unități formatoare de colonii /ml)*
Azotobacter - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unități formatoare de colonii /ml)*
Bacillus Megatherium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unități formatoare de colonii /ml)*
* rezultat din procesul natural de fermentație

DEPOZITARE ȘI VALABILITATE
Depozitați la loc uscat și răcoros, la temperaturi cuprinse între 5 și 25 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui

Terment de valabilitate: 36 de luni de la data fabricatiei

RECOMANDĂRI:
Pentru rezultate spectaculoase, recomandăm aplicarea QUEENS GAMBIT împreună cu ADAM.
QUEENS GAMBIT asigură necesarul de microorganisme benefice, iar ADAM necesarul de nutrienți, acizi fulvici și acizi humici.

Data sheet

Cultura
Legume

Detalii tehnice

Comentarii (0)