Extract organic impotriva larvelor de muste (viermi) si a daunatorilor de grajd Knockout 100ml

Referinta:

32,99 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

KNOCKOUT este un extract organic formulat pe bază de microorganisme antagoniste cu efect virulent rapid asupra larvelor de muste (viermi) si a daunatorilor de depozit (muste).

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

KNOCKOUT este un extract organic formulat pe bază de microorganisme antagoniste cu efect virulent rapid asupra larvelor de muste (viermi) si a daunatorilor de depozit (muste).

KNOCKOUT are in formularea sa doua clase de microorganisme recunoscute pentru eficienta lor spectaculoasa impotriva larvelor, a mustelor, tantarilor, fluturilor, moliilor, omizilor si viermilor, si anume:

Lysinibacillus Sphaericus spp.
Bacillus Thuringiensis spp.

MOD DE ACȚIUNE:

 

La scurt timp după ingestia sporilor, gazda infectată încetează să se hrănească și bacteriile sunt izolate în matricea peritrofică unde sunt digerate de gazdă, contribuind la eliberarea de toxine.

Toxinele Bin și Cry conținute în cele două clase de microorganisme și prezente în incluziunile parasporale se leagă de receptorii de pe celulele intestinului mediu și induc hipertrofie, prezența crescută a lizozomilor, secreția apocrină și distrugerea completă a epiteliului.

După întreruperea intestinului mediu, celulele țesutului neural și scheletic sunt, de asemenea, deteriorate, inducând apariția paraliziei la larvele infectate.

Odată ajuns la hemocoel, sporii germinează și celulele vegetative cresc și ciclul patogen se încheie cu sporulare și formare de cristale de toxină, amplificând astfel numărul de spori din mediu  și creșterea persistenței activității antagoniste.

CONȚINUT:
1 x 10^8 cfu / ml Lysinibacillus Sphaericus
1 x 10^8 cfu / ml Bacillus Thuringiensis

MOD DE APLICARE:
100 ML / 10 litri apă / 100 metri pătrați

DĂUNĂTORI COMBĂTUȚI:
* Stomoxys calcitrans (musca de grajd)
* Larvele de Stomoxys calcitrans (larvele mustelor de grajd)
* Larvele si musca neagră
* Larvele altor dăunători de depozit


PĂSTRARE ȘI DEPOZITARE:
A se păstra la loc uscat și răcoros, la temperaturi cuprinse între 5 si 20 grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui si de inghet.

TERMEN DE VALABILITATE:
24 de luni de la data fabricatiei

4 Produse

Data sheet

Domeniu de utilizare
Uz casnic

Detalii tehnice

Comentarii (0)