Dioxid de sulf, Conservant alimentar pentru industria vinului 100 ml

Referinta:

9,00 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Conservantul alimentar cu o concentratie de 6% SO2 reprezinta solutia ideala pentru stabilizarea si conservarea vinului. Acest produs este o substanta antiseptica si antioxidanta.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

Conservantul alimentar pentru industria vinului cu dioxid de sulf (5-6%) in cantitate de 100 ml este antioxidant puternic (elimina posibilitatea oxidarii strugurilor) si antimicrobian, astfel incat sa va asigure aroma naturala, inhiband in acelasi timp, dezvoltarea bacteriilor. Dioxidul de sulf (SO2) sau sulful lichid la 100 ml contribuie pozitiv in conservarea vinului  / mustului sau altor lichide alimentare. Acesta, mai pote fi utilizat si pentru dezinfectarea interioara a butoaielor de vin sau bere.

Conservantul alimentar cu 5-6% dioxid de sulf se foloseste imediat dupa zdrobirea strugurilor, pentru asigurarea conditiilor optime de fermentare si pentru pastrarea calitatilor oxidante. La fiecare 1000 de kg de struguri, se va adauga 1 litru de diloxid de sulf. dupa tratarea cu acest tip de conservant alimentar, puteti folosi bentonita pentru limpezirea vinului.

Specificatii Dioxid de sulf Conservant alimentar pentru industria vinului 100 ml
Producator: Mifalchim
Tip produs: Dioxid de sulf (sulf lichid)
Forma: lichida
Cantitate: 100 ml
Concentratie: 5-6 % SO2
Destiantie de utilizare: conservant pentru industria vinului (vinificatie)

94 Produse

Detalii tehnice

Comentarii (0)