Beltanol Fungicid 1 litru

Referinta:

349,00 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Beltanol este un fungicid-bactericid sistemic, pentru combaterea bolilor ce vizeaza sistemul vascular la solanacee (tomate, ardei, vinete) si curcubitacee ( castraveti, pepene galben, pepene verde, dovlecel)

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

DESCRIERE BELTANOL

Beltanol este un fungicid-bactericid sistemic, pentru combaterea bolilor ce vizeaza sistemul vascular la solanacee (tomate, ardei, vinete) si curcubitacee ( castraveti, pepene galben, pepene verde, dovlecel)

Beneficii:

  • Modul de actiune sistemic ofera protectie de lunga durata.
  • Aplicari reduse (2) in stadii incipiente.
  • Acesta controleaza infestarile produse de ciuperci si bacterii care afecteaza radacinile si tesuturile conductoare.
  • Prezinta o eficacitate ridicata impotriva bacteriozei legumelor.

Fungicidul Beltanol, pentru culturile pentru care este omologat, este un inlocuitor ideal al fungicidului Topsin.

Beltanol aplicat pentru tratarea bolilor vasculare la cultura de ardei

Omologari, doze si mod de aplicare:

CULTURA AGENTUL DAUNATOR DOZA l/ha
Curcubitacee
in spatii protejate
Phytophthoraspp.,
Fusarium spp.,
Rhizoctonia spp.,
Pythium spp.
4.0 l/ha
(se aplica primul tratament la 5 - 15 zile dupa transplantare
si al doilea tratament la 14 - 21 zile de la primul tratament,
prin instalatia de irigare prin picurare)
Solanacee
in spatii protejate
Clavibacter
michiganensis,
Phytophthora spp.,
Pythium spp.
4.0 l/ha
(se aplica primul tratament la 5 - 15 zile dupa transplantare
si al doilea tratament la 14 - 21 zile de la primul tratament,
prin instalatia de irigare prin picurare) 

Substanta activa: 375 g/L 8-hidroxiquinoleina

Timp de pauza pana la recoltare: Nu necesita timp de pauza.

CARACTERISTICI:

  • Producator: Probelte
  • Cultura: Pepene galben, Castraveti, Tomate, Ardei, Pepeni Verzi, Dovlecei, Vinete
  • Spectru de combatere: Mana, Fuzarioza, Rizoctonioza, Clavibacter, Pythium spp.
3 Produse

Data sheet

Cultura
Legume

Detalii tehnice

Comentarii (0)