Ingrasamant replantare Vermicompost 1000ml

Referinta: ver1000ml

17,49 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Ingrasamant natural.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

Îngrășământ natural obținut cu ajutorul râmelor roșii de California. 

Conține toate elementele necesare dezvoltării plantelor, microorganisme benefice, humus și aminoacizi. Este recomandat a se folosi la replantare, amestecat cu substratul (turba) sau la plantarea răsadurilor. 

Recomandat pentru toate tipurile de culturi. 

Produs în România de către Norofert SA, principalul producător de îngrășăminte organice din România.

Vermicompost face parte din linia Norofert Fito pentru grădinărit care are la bază 8 produse și include îngrășăminte organice, insecticide și fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora.

Întreaga linie Norofert Fito este validată pentru agricultura ecologică de către unul dintre cele mai mari organisme de certificare ecologică din Europa, EcoCert France.


Proprietăți

 

Vermicompost îndeplinește nevoile de elemente micro și macro ale plantelor, contribuind la creșterea și dezvoltarea lor sănătoasă.

  • Soluție de compost
  • Aspect: solid 
  • pH = 6,7
  • Densitate: 0,65kg/l


Conținut

 

Un flacon de 1000 ml de Vermicompost conține microorganisme benefice plantelor, humus și aminoacizi. Puritatea produsului este de 100%.

Toate ingredientele folosite sunt materii prime de origine vegetală și animală, componente bacteriene și microorganisme. 


Mod de folosire

 

Doză recomandată: 1 linguriță la rădăcină la replantarea răsadurilor mici, sau 1 lingură la plantatea răsadurilor, sau 1 lingura mare în ghiveci (se amestecă 1-2 cm cu stratul superficial de pământ din ghiveci).

Țineți departe de furaje și mâncare.

În caz de contact cu ochii, clătiți abundent cu apă.

Păstrați numai în ambalajul original, într-un loc uscat și răcoros.

Temperatura de păstrare: 5-20 °C.

Vermicompost este aprobat pentru utilizare în agricultura ecologică pe tot teritoriul Uniunii Europene, în conformitate cu și Regulamentul nr. 889/2008 al Comisiei și Regulamentul nr. 834/2007 al Consiliului și privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice.

ver1000ml
992 Produse

Detalii tehnice

Comentarii (0)