Insecticid Floramite 5ml

Referinta:

14,50 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Floramite 240 SC este un acaricid utilizat in combaterea Tetranychus urticae si Tetranychus cinnabarinus din culturile de tomate, vinete, ardei, castraveti, legume,pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, capsun si plante ornamentale, cultivate atat in camp cat si in sere sau solarii.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

Floramite 240 SC este un acaricid utilizat in combaterea Tetranychus urticae si Tetranychus cinnabarinus din culturile de tomate, vinete, ardei, castraveti, legume,pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, capsun si plante ornamentale, cultivate atat in camp cat si in sere sau solarii. Floramite 240 SC are in compozitie substanta activa 240 g/l Bifenazat ,este un insecticid selectiv recomandat in combaterea acarienilor din culturile agricole. Dupa aplicarea insecticidului Floramite 240 SC efectul letal apare dupa 4 zile de la aplicare, prin actiunea de contact, urmat de o lunga activitate reziduala asupra daunatorilor. Insecticidul Floramite 240 SC stopeaza toate formele acarienilor avand si efect ovicid ..

Recomandari de utilizare :

Tratamentele cu insecticid Floramite se aplica in mometul aparitie acarienilor in cultura, stropirea se face prin acoperirea foliajului atat pe partea superioara cat si inferioara . Producatorul recomanda un numar maxim de 2 tratamente cu insecticid / an in aceeasi sola , cu repetare la interval de 7 zile cu Floramite ,sau prin aplicarea a 1-2 insecticide din alta grupa chimica . Cand tratamentele cu insecticid Floramite se fac in sere sau solarii , producatorul recomanda a se evita inrarea in sera cel putin 2 ore , pana ce insecticidul patrunde in frunze iar spatiul se ventileaza. De retinut faptul ca personalul ce lucreaza in spatiile respective trebuie sa poarte manusi si imbracaminte cu maneci lungi cel putin 14 zile dupa aplicarea insecticidului.

Intre ultimul tratament si pana la recoltare se lasa un timp de pauza de 24 de ore.

           Cultura               Daunatorul      Doza
Tomate, Ardei, Castraveti, Vinete, Dovlecei, Capsuni, Pepene verde / galben, Plante ornamentale (culturi de camp si spatii protejate) Acarianul rosu comun (Tetranychus urticae)Acarianul stacojiu (Tetranychus cinnabarinus) 0.4-0.6 l/ha
49 Produse

Data sheet

Cultura
Legume

Detalii tehnice

Comentarii (0)