K-Othrine SC7.5Flow 100ml

Referinta: kot075fl100ml

55,49 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

K-Othrine Partix este un insecticid formulat ca o suspensie concentrata polimerizata cu actiune de contact, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare in sectorul de igiena publica.

 

Substanta activa: Deltametrina 25 gr./litru (2.45%)
Formulare:  SC - Suspensie concentrata plolimerizata Partix.
Ambalaj: 100 ml.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

Caracteristici insecticid K-Othrine Partix

 
Daunatori vizati
Insecte taratoare: gandaci de bucatarie (negru, german, intunecat), plosnite adulte, paianjeni, greiere de casa, furnici.
Insecte zburatoare: muste adulte, purici, tantari, viespi.

Insecticidul are efect de knock-down. Dupa 1 ora de la aplicare se obtine o mortalitate de 83-100%, iar dupa 24 de ore o mortalitate de 86-100%.


Mod de actiune insecticid K-Othrine Partix


K-Othrine Partix
 are o formularea unica, care contine deltametrin sub forma de particule de 10 ori mai mari decat dimensiunea particulelor regasite in insecticidele existente pe piata. In urma tratamentului, particulele vor ramane la suprafata zonei tratate, determinand astfel contactul cu daunatorul. Particulele solide rezista un timp mai indelungat chiar si pe suprafetele puternic absorbante, precum lemnul sau betonul.

Insectidul contine o ceara naturala, spre deosebire de multe insecticide care contin un solvent artificial. Astfel se reduce impactul asupra mediului inconjurator in timpul aplicarii si totodata substanta activa este protejata de anumiti factori, precum radiatiile UV si umiditate.

Nu pateaza si nu lasa urme reziduale pe suprafetele tratate. Acumularea de substanta activa in aer in timpul pulverizarii este foarte mult redusa. Mod de utilizare


Aplicarea tratamentului trebuie facuta intotdeauna in decursul etapelor cele mai sensibile din ciclul de viata al daunatorilor. O singura aplicare permite eliminarea populatiei de muste, paianjeni, gandaci de bucatarie, muste aflate in repaus si viespi in stupi suspendati. 

 

Pulverizarea pe suprafetele supuse curatarii umede se va face izolat, sub forma unei benzi de maxim 10 cm. latime, pe crapaturi si fisuri. Este indicata folosirea unei duze de pulverizare speciala si mentinerea unei distante optime fata de suprafata pulverizata.

Pulverizarea pe suprafetele care nu sunt supuse curatarii umede se va face pe spatii restranse: sub chiuveta, frigider, cuptor, mobilierul de bucatarie, colturi si fisuri.
Evitati spalarea suprafetelor tratate imediat dupa efectuarea tratamentului.


Pentru gandaci de bucatarie si paianjeni: 
pulverizati pe suprafetele care nu sunt supuse spalarii: sub mobilier, frigider, aragaz, in colturi, fisuri, crapaturi, dar si alte spatii.

Plosnite de pat: aplicarea repetata a produsului permite eliminarea populatiei de plosnite de pat. Primul tratament se va efectua folosind o doza mai concentrata. Pulverizarea se va face pe suprafetele care nu sunt supuse curatarii umede: covoare, saltele, mobilier etc.

Muste aflate in repaus: pulverizati pe suprafetele care nu sunt supuse curatarii umede: pereti, mobilier, tocuri de ferestre, plafoane etc.

Viespi in cuiburi suspendate: viespile pot reactiona agresiv si pot ataca inainte ca produsul sa-si faca efectul. Din acest motiv, recomandam ca tratamentul sa se realizeze seara, cand activitatea viespilor este mult redusa, pulverizarea facandu-se de la o distanta sigura. Inainte de a aplica produsul, acoperiti solul cu o folie de plastic. Pulverizati pentru a acoperi in intregime suprafata cuibului. Pregatirea solutiei


Utilizati echipament de pulverizare cu o presiune de 1-3 bari, capabil sa produca picaturi de 100 μm.
Adaugati jumatate din volumul necesar de apa in rezervorul, urmat de cantitatea pregatita de insecticid. Apoi adaugati restul cantitatii de apa si agitati.

Specificatii

Tip produs Insecticide DDD
Domeniu de utilizare Gard viu
Curti interioare
Zone agrement
Cartiere
Parc
Restaurant
Terasa
Casa
Tufis
Iarba
Hotel
Scoala
Gazon
Substanta activa Deltametrin
Ambalaj 100 ml.
Spectru daunatori Plosnite
Furnici
Capuse
Gandaci de bucatarie
Purici
Musculite
Tantari
Muste
Viespe
Mod aplicare Pulverizare
kot075fl100ml
91 Produse

Detalii tehnice

Comentarii (0)