Melody 49 WG Compact 20g

Referinta: mel49wg20g

11,89 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Melody Compact 49 WG este un fungicid sistemic dar si de contact.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

Melody Compact 49 WG este un fungicid sistemic dar si de contact, ce are ca si substanta activa 84 g/kg iprovalicarb 406 g/kg Cupru sub forma de oxiclorura de cupru, ce actioneaza asupra ciupercilor patogene preventiv , curativ si antisporulant.

Datorita substantei iprovalicarb, fungicidul Melody Compact actioneaza preventiv impotriva germinarii sporilor si curativ prin stoparea in primele doua zile dupa producerea infectiei a cresterii miceliului intracelular si antisporulant . Daca infectia a avut loc deja, opreste formarea fructificatiilor si sporularea, stopand raspandirea manei. Oxiclorura de cupru este o substanta activa de contact, ce are rol preventiv impotriva germinarii sporilor si patrunderii miceliului in planta. Datorita acestor particularitati, fungicidul Melody Compact are o eficacitate ridicata inclusiv impotriva formelor rezistente la alte fungicide specifice pentru mana. Fungicidul Melody Compact aplicat ca tratament la vita de vie nu afecteaza procesele de fermentatie si vinificatie.

Utilizare:

Vita de vie – sunt recomandate 1-3 tratamente preventive in combaterea manei, cu Melody Compact 49WG ,atat inainte de inflorit cat si dupa inflorit , din fenofaza de degajare a ciorchinilor pana la fenofaza de intrare in parga . Intervalul intre tratamente este de 8-10 zile, iar timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recolatare este de 21 zile , atat la strugurii de masa cat si cei pentru vinificatie.

Cartof – primul tratament cu fungicid Melody compact se va face inainte de inchiderea randurilor , iar urmatorul pana dupa inflorit , intervalul intre tratamente este de 7-12 zile. Timpul de pauza dupa ultimul tratament si pana la recoltare este de 7 zile.

Tomate – producatorul recomanda 1-3 tratamente cu fungicid Melody Compact pentru combaterea manei si alternariozei aplicat , preventiv , la avertizare sau la aparitia primelor simptome . Timpul de pauza dupa ultimul tratament si pana la recoltare este de 7 zile .

Castraveti – fungicidul Melody compact este recomandat pentru combaterea manei si patarii unghiulare , se vor aplica 1-3 tratamente , preventiv , la avertizarea sau aparitia primelor simptome. Intervalul intre tratamente este de 7-12 zile. Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de 3 zile.

Ardei – fungicidul este recomandat pentru combaterea basicarii frunzelor si patarea unghiulara , se aplica 1-3 tratamente la avertizare sau aparitia primelor simptome. Intervalul intre tratamente este de 7 zile . Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de 7 zile.

Cultura Spectru de combatere Doza
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 1.5 kg/ha
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 2 kg/ha, 300-400 l/ha
Tomate Mana (Phytophtora infestans) Alternarioza (Alternaria solani) Bacterioza (Xanthomonas vesicatoria) 2 kg/ha, 600-1000 l/ha
Castraveti Mana (Pseudoperonospora cubensis) Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans) 2 kg/ha/1000 l apa
Ardei Patarea și basicarea frunzelor (Xanthomonas vesicatoria)
mel49wg20g
72 Produse

Data sheet

Cultura
Legume
Vita de vie

Detalii tehnice

Comentarii (0)