Mikal Flash 300g

Referinta: mikfls300g

59,50 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Mikal Flash este un fungicid cu actiune sistemica si de contact.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

Mikal Flash este un fungicid cu actiune sistemica si de contact pentru combaterea manei la vita de vie,are ca si substante active fosetil Al 500 g/kg folpet 250 g/kg. Mikal Flash poate fi folosit preventiv , asupra ciupercilor patogene, impiedicand germinarea sporilor si cresterea miceliului.

Fosetilul de aluminiu este substanta activa destinata combaterii manei care are sistemie completa ascendenta si descendenta, se transloca in cresterile noi, inclusiv la nivelul ciorchinelui in stadiu erbaceu. Prin modul de actiune multisite si de stimulare a sistemului de autoaparare, fosetil-Al face imposibila dezvoltarea fenomenului de rezistenta. Folpet, este substanta activa responsabila cu actiunea de contact, asigura o protectie imediata fata de toate fazele fiziologice cunoscute, inainte ca activitatea sistemica a fosetilului de aluminiu sa se produca. Prin acest mecanism multisite, fungicidul Mikal Flash asigura protectia impotriva manei in momentele de sensibilitate ale culturii. Mikal Flash se recomanda in doza de 3 kg/ha.

Recomandari pentru:

Pentru strugurii de masa sunt recomandate maximum 3 tratamente cu fungicid Mikal Flash astfel: prefloral si postfloral, la interval de 12 zile intre tratamente. Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de : 70 zile. Pentru strugurii de vin sunt recomandate maxim 3 tratamente cu Mikal Flash incepand de la intervalul dinaintea infloritului pana la compactarea ciorchinelui, la un interval minim de 12 zile intre tratamente. Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de : 28 zile. Pentru obtinerea unei protectii foarte bune,se recomanda efectuarea de tratamente succesive cu Mikal Flash sau Verita (in bloc de doua tratamente), preventiv, la avertizare, la inceputul infloririi si la scuturarea capisonului floral.

Fungicidul Mikal Flash nu este compatibil cu pesticide ce contin cupru sau dicofol si cu ingrasaminte foliare care au in compozitie azotul.

Culturi tratate: vita de vie 

Boli combatute: mana

Cultura Agentul patogen Doza
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 3 kg/ha
mikfls300g
1 Obiect

Data sheet

Cultura
Vita de vie

Detalii tehnice

Comentarii (0)