Fastion granule 50g

Referinta:

15,00 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h
Fastion granule este o momeala insecticida granulara ce contine 0,05% imidacloprid pentru controlul furnicii negre de gradina, precum si al altor specii de furnici. Se utilizeaza pe terase, alei. zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor.
Dozajul recomandat este de 8 g Fastion per musuroi, la fiecare tratament.
Daunator vizat: furnica neagra de gradina(Lassius niger)
Mod de utilizare si de aplicare
Fastion granule se va imprastia cu precadere in afara de-a lungul traseelor de circulatie ale furnicilor(in general, extrem de clar stabilite) si in zonele in care se observa cu ochiul liber intrari in musuroaie precum sunt terasele, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor, in zona garajului si a dependintelor casnice.
A nu se utiliza direct pe sol, pe gazon sau pe straturile de vegetatie. Pentru o eficacitate maxima, Fastion va trebui plasat in crapaturi si/sau in zonele in care activitatea furnicilor este evidenta. Plasati granulele, preferabil, in zone protejate de ploaie. Daca, totusi, ploua in mai putin de 24 de ore de la efectuarea tratamentului sau zona tratata este puternic umezita(roua etc), refaceti tratamentul. Daca musuroaiele sunt usor vizibile, plasati granulele de produs exact in zonele lor de intrare. Plasati granuele in locuri greu accesibile pentru copii, animale de casa si pasari.
Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

29 Produse

Detalii tehnice

Comentarii (0)