Insecticid BIO Killer Bio 100 ml

Referinta: bio-kb-100ml

37,89 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Biostimulator cu rol insecticid.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

Biostimulator organic cu rol insecticid. Substanțele active regăsite în produs inhibă capacitatea de hrănire a insectelor.

Produs natural, formulat pe bază de uleiuri minerale, vegetale și microorganisme permise a fi folosite în agricultura ecologică. 

Recomandat pentru toate tipurile de culturi – legume, fructe și flori cultivate pe suprafețe mici sau în grădină. 

Produs în România de către Norofert SA, principalul producător de îngrășăminte organice din România.

Killer Bio face parte din linia Norofert Fito pentru grădinărit care are la bază 8 produse și include îngrășăminte organice, insecticide și fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora.

Întreaga linie Norofert Fito este validată pentru agricultura ecologică de către unul dintre cele mai mari organisme de certificare ecologică din Europa, EcoCert France.

Proprietati:

 

Killer Bio îndeplinește nevoile de elemente micro și macro ale plantelor, contribuind la creșterea și dezvoltarea lor sănătoasă.

  • Soluție de ulei
  • Aspect: lichid
  • pH = 7
  • Densitate: 1,7


Conținut

 

Un flacon de 100 ml de Killer Bio conține bază de uleiuri minerale, vegetale și microorganisme permise a fi folosite în agricultura ecologică.

Toate ingredientele folosite sunt materii prime de origine vegetală și animală, componente bacteriene și microorganisme. 


Mod de folosire

 

Doză recomandată: 2,5% (100ml în 5L apă), 3-4 tratamente (picurare) sau 1% (100 ml în 10L de apă), aplicat foliar (stropire).

Țineți departe de furaje și mâncare.

În caz de contact cu ochii, clătiți abundent cu apă.

Păstrați numai în ambalajul original, într-un loc uscat și răcoros.

Temperatura de păstrare: 5-20 °C.

 

Killer Bio este aprobat pentru utilizare în agricultura ecologică pe tot teritoriul Uniunii Europene, în conformitate cu și Regulamentul nr. 889/2008 al Comisiei și Regulamentul nr. 834/2007 al Consiliului și privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice.

bio-kb-100ml
98 Produse

Detalii tehnice

Comentarii (0)