Agent biodinamic de daunare impotriva omizilor Crytox B.T. 100ml

Referinta:

22,99 lei
Cu TVA Livrare in 24-48h

Agent biodinamic de daunare impotriva omizilor.

Cantitate
In stoc

 

Finalizeaza comanda SI telefonic: 0758 051 600

 

Livrare prin curier rapid 24/48h

 

Pozele pot avea caracter informativ.

CRYTOX B.T. este un agent biodinamic de daunare impotriva omizilor.
Acest produs este obtinut prin procedee clasice biodinamice de productie, prin fermentarea materiei vegetale cu microorganisme cu rol antagonist impotriva anumitor tipuri de daunatori.

In procedeul de obtinere a produsului finit (descompunerea materiei vegetale cu Bacillus Thuringiensis) sunt introduse culturii vii in vederea fermentarii rapide si complete a materiei vegetale.

Aceste culturii vii apartin claselor de Bacillus (Bacillus Thuringiensis și Lysinibacillus Sphaericus)

Pentru sporirea numarului de bacterii rezultate urmare a procesului de fermentare a materiei vegetale in vederea obtinerii produsului final, au fost adaugate si alte drojdii de microorganisme, cum ar fi  Bacillus Subtilis.

Este cunoscut faptul ca Bacillus Thuringiensis si Lysinibacillus Sphaericus produc in procesul de inmultire peste 73 toxine diferite denumite generic Cry toxins (abreviere - Crystal) care au rol sinergic in procesul normal de dezvoltare a plantelor, respectiv pentru mentinerea integritatii acestora dar si a solului.
Aceste toxine sunt cunoscute (dovedit prin sute de proiecte de cercetare si avize europene) ca fiind extrem de virulente impotriva tuturor daunatorilor din clasele DIPTERA SI LEPIDOPTERA (omizi, molii, fluturi).

In procedeul de productie biodinamic, fermentarea materiei vegetale cu cele 3 tulpini mentionate mai sus rezulta intr-un cocktail de toxine care sunt fatale pentru omizi, molii, fluturi.

   Continut:
- 73 de toxine din clasa Cry - rezultate din procesul de fermentatie și spori de Bacillus Subtilis in suspensie de apa.

Mod de aplicare:
Pomi și arbuști fructiferi:
Dizolvati 1L de Crytox B.T. fara a-l combina cu alte produse in 500 litri de apa / ha, iar cu solutia obtinuta stropiti prin pulverizarea trunchiului si coroanei pomului fructiferi (arbustilor fructiferi)

Legume in camp si solarii:
La legumele in solarii si in camp, Crytox B.T. poate fi administrat prin benzile de picurare: 1L in 1500 litri de apa / 1000 metri patrati sau foliar in dilutie de 1:200 (1L Crytox B.T. in 200 litri de apa / 1000 metri patrati).

Produsul se recomanda a fi aplicat cand temperatura este de +15 grade Celsius.


Conditii de pastrare:
5-25 grade Celsius, ferit de razele soarelui si de inghet

Valabilitate:
12 luni de la data fabricatiei

998 Produse

Data sheet

Cultura
Legume
Pomi fructiferi samburoase
Pomi fructiferi semintoase
Vita de vie

Detalii tehnice

Comentarii (0)